over ons

We zijn een jong bedrijf en willen ons graag richten op consumenten en de waar de service meestal te kort schiet van diverse grotere bedrijven.

Hierin willen wij ons juist graag presenteren en onze service hiermee verder uit te breiden vooral in de nazorg is veel vraag naar.

Daarom willen wij graag trachten om onze servicewerkzaamheden hiermee te verbreden en verder te gaan uitbreiden.

Alle inbouw producten

alle inbouw producten

Gezien dat wij een breed scala aan producten en diensten kunnen aanbieden kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Heeft u speciale wensen of u kunt het niet vinden wat u zoekt, schroom dan niet ons te mailen. Wellicht kunnen wij u wel van dienst zijn.

U kunt gebruik maken van onze webwinkel in onze webstore kunt u de producten bekijken en direct bestellen, het maken van een installatie afspraak geschied via dezelfde webstore.

Door de jaren heen

Door de jaren heen hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten.

Onze ervaringen gaan verder zoals bijvoorbeeld in de functie als kwaliteitscontroleur. Hierbij moest er landelijk gecontroleerd worden op installaties die door derden werden uitgevoerd.

Hier kwamen wij veel onregelmatigheden tegen wat niet door de beugel kon tegenover de consumenten. Tenslotte wordt hiervoor betaald en er wordt vaak vergeten dat het levensbelangrijk is dat alles goed en juist functioneert, een klein foutje in de elektronica van de auto kan grote gevolgen hebben.

Hetzelfde geldt voor een grote warboel in uw keuken. Ook dit kunnen wij voor u updaten naar een overzichtelijke situatie door middel van een mutatiecontract binnen uw organisatie.

Tot slot

Tot slot ook ervaringen opgedaan in de kabeltelevisie branche zoals het aansluiten van kabelmodems met of zonder VOIP alsmede digitale televisie.

Kortom u bent op het juiste adres wat betreft ervaringen, opleidingen en kennis van zaken.